031 811 018 [email protected]

Uvjeti korištenja

Raduje nas što ste odlučili poslužiti se stranicama mrežnog mjesta www.univerzal-djakovo.hr trgovačkog društva Univerzal. Pristupanjem našim stranicama u cijelosti prihvaćate uvjete korištenja, kao i rizike koji mogu nastati, a s kojima ste prethodno upoznati. Uvjeti korištenja prema potrebi i bez posebne najave ili obrazloženja mogu se promijeniti.

Sadržaj mrežnih stranica

Mrežne stranice se većinom sastoje od vlastitih autorskih sadržaja, a ostatak čine poveznice na druge stranice koje nisu pod našom kontrolorom i za koje ne prihvaćamo odgovornost. Pregled sadržaja podrazumijeva njihovo korištenje isključivo za osobne potrebe, pri čemu se svi korisnici obvezuju da sadržaje bez posebne dozvole vlasnika neće distribuirati ili koristiti u poslovne svrhe.

Zaštita autorskih prava

Vlasnik mreżnih stranica polaže autorska prava na tekstualne, vizualne i multimedijske sadržaje, baze podataka i ostale sadržaje. Neovlašteno korištenje smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Bez dopuštenja Univerzala d.o.o. strogo je zabranjeno dijeljenje i distribuiranje sadržaja na drugim portalima, u elektroničkim ili tiskanim medijima. Ako korisnik pregledavajući stranice uoči povredu autorskih prava, dužan je izvijestiti Univerzal koji će u slučaju opravdanosti zahtjeva sporni sadržaj povući u najkraćem mogućem roku.

Svi se sadržaji koriste na vlastitu odgovornost. Univerzalovo mrežno mjesto i njegove sastavnice ne mogu se smatrati odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Karakter objavljenih podataka

Pri administraciji sadržaja nastoji se da svi objavljeni podaci budu točni, ažurirani i potpuni, ali s obzirom na kratkoću rokova za postavljanje sadržaja, moguće su pogreške. Zato naglašavamo da su svi podaci na stranicama isključivo informativnog karaktera. Za njihovu upotrebu u bilo koje druge svrhe preporučujemo dodatnu provjeru kod drugih relevantnih izvora informacija.

Administracija stranica

Nastojeći mrežno mjesto kontinuirano poboljšavati i opremati, Unverzal d.o.o. administracijom mrežnih stranica prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje i svako korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni strogo je zabranjeno.

Skip to content