031 811 018 [email protected]

Želiš da tvoje mjesto uvijek bude uredno i čisto? Imaš prijedlog za jednostavna rješenja koja će utjecati na bolji komunalni standard? Ljuljačka na dječjem igralištu zahtijeva popravak? Na okupljalištima mještana razbacan je otpad? Pukla je grana drveta na javnoj zelenoj površini? Ova, ali i sva slična pitanja pokriva ponovno aktualizirani Univerzalov program “Komunalac u selu”.

Komunalni radnik, razumljivo je, ne može biti u svakom trenutku u svakom prigradskome naselju i uočavati njegove potrebe, zbog čega je posebno važan glas mještana. Žitelji cijelog prigradskoga prstena odsad svoja zapažanja o komunalnim problemima u Univerzalovoj nadležnosti, ali i ideje, mogu iznijeti slanjem poruke Komunalcu u selu. Za svako su mjesto otvoreni komunikacijski kanali na Viberu i Whatsappu. Komunalac će primiti SMS poruku, ako je u mogućnosti i poziv, iako je preporuka prvenstveno poruka s opisom i fotografija kojom ćete potvrditi detektirane probleme.

Kontakt-osobe i brojevi mobitela su sljedeći:

📌 Mihajlo Pižir – Piškorevci i Novi Perkovci: 099 222 0800
📌 Josip Kokalović – Selci Đakovački: 099 2220 801
📌 Drago Sito – Budrovci i Đurđanci: 099 2220 802
📌 Mario Bujdoš – Kuševac i Ivanovci: 099 2224 053
📌 Lorenc Klaić – Široko Polje: 099 2224 054

Prijave nam možete slati i e-poštom na adresu [email protected] ili pomoću servisa Messenger na našoj Facebook stranici.

Ponedjeljkom će dežurni seoski komunalac, koji će postupati po prijavama mještana (ne nužno osoba zadužena za komunikaciju), boraviti u Piškorevcima i Novim Perkovcima, utorkom u Budrovcima i Đurđancima, srijedom u Kuševcu i Ivanovcima Đakovačkim, a četvrtkom u Selcima Đakovačkim i Širokom Polju.

Skip to content