031 811 018 [email protected]

Već tradicionalno, kupališna sezona u Đakovu počinje na nacionalni praznik 30. svibnja u 10 sati. Dotad će sve biti potpuno spremno za prve kupače koji imaju hrabrosti provjeriti temperaturu vode u olimpijskom bazenu, dok će se najmanji sugrađani morati još malo strpjeti do završetka neophodne sanacije i otvorenja dječjeg bazena.

Univrzalov je tim u proteklih 50 dana uložio velike napore kako bi Gradski bazeni krajem svibnja blistali te poželjeli dobrodošlicu prvim gostima koje ćemo počastiti besplatnim ulazom. Ipak, već za vikend i nadalje za dnevno će kupanje biti potrebno izdvojiti 2 €.

Zbog rasta troškova održavanja bazenskog sustava, cijena pojedinačne sezonske ulaznice porasla je s 20 na 30 €, a obiteljske sezonske ulaznice, bez ograničenja u broju korisnika iz iste obitelji, s 40 na 50 €. Narukvica za cjelodnevni spust aquaganom koštat će 2 €, dok cijena ležaljki za odmor i sunčanje u dnevnom najmu ostaje 3 €. Svaki će sezonski gost morati snositi i jednokratni trošak izrade ulaznice od 3 €.

» Cjenik bazenskih ulaznica i usluga 2024.

Skip to content