031 811 018 [email protected]

Besplatnim je ulazom i uz pokoju kap kiše danas počela nova kupališna sezona! Otvorenje Gradskih bazena na Dan državnosti povratak je staroj tradiciji oživljenoj ponovno lani, kada je obilježavanje ovog nacionalnog praznika vraćeno na 30. svibnja. Prvog dana, kako se i moglo očekivati s obzirom na promjenjive meteorološke uvjete, nekoliko znatiželjnika, hrabrijih djevojaka i momaka kojima nisu zasmetali ni vjetar, ni kišica. Znali su se kupati, priznaju, i po hladnijem vremenu i u “ledenijoj” vodi, danas u olimpijskom bazenu ugrijanoj na gotovo 20 Celzijevih stupnjeva.

Cijene bazenskih usluga nisu se mijenjale u odnosu na prethodnu sezonu; dnevna ulaznica stoji simboličnih 10 kuna, sezonska 100, mjesečna 50, a obiteljska sezonska 250 kuna (uz jednokratni trošak izdavanja i plastificiranja od 10 kuna, osim dnevne). Spuštanje aquaganom bez dnevnog ograničenja također ostaje na 10 kuna. Sve ovo vrijedi od 31. svibnja do kraja sezone, za koju se nadamo da će biti topla, zabavna, duga i uspješna.

Epidemiološke mjere za javna kupališta ostaju i ovog ljeta, no nema iznenađenja jer je sve isto kao i lani – od dezinfekcije ruku i prolaska sanitarnim propusnikom na ulazu u bazenski krug do tuširanja prije ulaska u bazen, preporučenog međusobnoga razmaka od 1,5 metra i bez ležaljki. Novost je koja će mnoge razveseliti da će Gradski bazeni svakodnevno biti otvoreni (umjesto do 18) do 19 sati, a to znači sat vremena više kupanja i druženja!

Skip to content