031 811 018 [email protected]

Od otvorenja je klizališne sezone 10. prosinca vještine snalaženja na ledu provjerilo barem 5.000 sugrađana! U toj brojci nije prvi dan, kada je klizanje bilo svima besplatno. Podaci prate prošlu sezonu, tijekom koje su također zbog epidemioloških razloga i izbjegavanja gužve grupe klizača bile ograničene na 25 osoba. Najviše je posjetitelja zabilježeno 19. prosinca (nedjelja), kada je prodano 450 ulaznica. Dokaz je to kako, unatoč ograničenjima, a zahvaljujući kraćim klizališnim turnusima, kapacitet klizališta ne trpi, dok u isto vrijeme univerzalovci dobrom organizacijom doživljaj klizanja omogućuju većem broju zaljubljenika u ledenu čaroliju.

Živo je na klizalištu i skoro svakoga prijepodneva, kada u rezerviranim terminima kližu najavljene skupine vrtićke i školske djece, za koje je cijena ulaznice prepolovljena na 5 kuna po osobi.

Redovno za pola sata klizanja i par klizaljki treba izdvojiti 10 kuna, a za tuljana ili medvjedića, koji će pomoći najmanjima, dodatnih 10 kuna. Klizalište na Strossmayerovu trgu ostaje otvoreno do 16. siječnja. Možda i duže, što prvenstveno ovisi o zanimanju za ovaj oblik zabave i rekreacije.

Radno vrijeme i cjenik klizališta

 

Skip to content