031 811 018 [email protected]

Puni su koševi za otpad u centru vašeg sela? Primijetili ste pokidanu igračku ili oštećenu klupu na dječjem igralištu? Ove i sve ostale slične uočene komunalne probleme u vezi čistoće, održavanja i uređenja zelenih površina, kao i dječjih igrališta u svome prigradskom naselju prijavite Univerzalu na telefon 811 018, adresu e-pošte [email protected] ili pomoću servisa Messenger. Uz elektroničku prijavu dobro je priložiti fotografiju koja potvrđuje problem zbog kojeg se javljate. Komunalni će radnici svakog tjedna, vodeći se zaprimljenim prijavama, obići sva prigradska naselja i obaviti potrebne radove.

Ponedjeljkom će dežurni seoski komunalac boraviti u Piškorevcima i Novim Perkovcima, utorkom u Budrovcima i Đurđancima, srijedom u Kuševcu i Ivanovcima Đakovačkim, a četvrtkom u Selcima Đakovačkim i Širokom Polju.

Interakcija mještana s Univerzalom, koju omogućuje naš program “Komunalac u selu”, uskoro će postati još tješnja jer ćemo za svako prigradsko naselje objaviti ime i kontakt seoskog komunalca zaduženog za zaprimanje prijava mještana izravnim telefonskim pozivom ili pomoću smartphone aplikacija Viber i Whatsapp.

Skip to content